Vildfångad röd Alengquer
Vildfångad Red Spotted Green (RSG)
Det finns massor av olika varianter av Discus fisken idag t ex. Pigeon blood, Röd turkos, Blue Diamond, Snakeskin, Marlbouro Red, Cobolt blå e.t.c. Genomgående för våra fiskar är att de är de är av mycket hög kvalitet


Discus

Kungen av Akvariefiskar

Diskus är vår specialitet och med 35 års erfarenhet av detta underbara djur tror vi oss veta det mesta om fiskarna som är värt att veta.
Kunskaper som vi gärna delar med oss av.

Vildfångad Discus har åter blivit populärt och många fina varianter kommer in med jämna mellanrum.  Det är dock på höst och vinter vi ser dem oftast då det är säsong för dessa skönheter.

Idag odlar vi inte så mycket egna Discusar men vi kan fortfarande alltid erbjuda ett stort urval av dessa vackra fiskar.

Då nästan all importerad fisk kommer via länder på kontinenten som Tyskland, m.fl., är vår erfarenhet att man i dessa länder ofta plockar ut de finaste fiskarna till sin egen marknad först, och därefter exporterar vidare det som blivit kvar.
Vi handlar bara genom säkra kanaler och ör själva regelbundna besök hos våra leverantörer därvi väljer ut de finaste exemplaren som vi fortfarande ibland odlar på.