Välkomen till Butiken

I vår butik har vi alltid massor med olika fiskar att välja på. Diskus, tetror, malar, m.m. har vi alltid ett bassortiment av, men också alltid en hel del ovanlig sorter. Somliga kanske vi rent utav är ensamma om i Sverige!

I butiken har vi ett 70 tal akvarium i olika storlekar. Några är dessutom inredda med växter och snygga bakgrunder för att ge en naturtrogen bild av hur det kan se ut i fiskarnas naturliga miljö, och för att ge dig tips om hur du själv kan inreda ditt akvarium.
Claus
Driven ägare av Stavre Zoo, med över 35 års erfarenhet av Diskus och annan akvariefisk. Det Claus inte vet om Diskus, är inte värt att veta, och han delar mer än gärna med sig av sina erfarenheter.

Peggy vaktar butiken och ser till att alla har det bra. Peggy har varit med i många år och har blivit en självklar del i Stavres Zoo.
Peggy gillar folk som klappar henne under vingen och pratar lite med henne.

I butiken finns många akvarium med ca: 150-200 olika fisksorter att välja på. Tack vare god kontakt med flera av våra duktiga kunder, kan vi alltid erbjuda ett stort urval av Svenskodlad fisk. För att våra importerade fiskar skall hålla högsta möjliga kvalitet, handlar vi bara genom säkra kanaler och gör själva regelbundna besök hos våra leverantörer i Sverige och på kontinenten
Vi har allt som behövs för din akvariehobby och lite till.
Tillbehör som akvarium,
foder, lysrör, pumpar, filter och växter mm..

Vår långa erfarenhet har lärt oss vad som krävs av en riktig Akvariebutik.

Välkomen in!